Video's

Aberfeld International Vermogensbeheer

Janette Buitenkamp ziet de onrust en emotie bij de beleggers als gevolg van de stijgende rente. Janette is een vermogensbeheerder die haar sporen verdiend heeft als beleggingsanaliste. Ze bespreekt een aantal interessante aandelen met Harry en geeft ook aan hoe je als belegger de beweeglijkheid van de beurs en de aandelen moet beoordelen en vertalen naar een passende beleggingsportefeuille die gaat voor een verantwoord maar hoog rendement.

Aberfeld International Vermogensbeheer helpt cliënten om tot een gedragen rendement te komen, ieder naar zijn eigen persoonlijk profiel. Janette vindt persoonlijke aandacht voor de klanten één van de belangrijkste gegevens binnen vermogensbeheer. Aberfeld belegt de portefeuilles gespreid over sectoren in gedegen assets, daardoor behouden de klanten met hun beleggingsportefeuille een stuk flexibiliteit. Immers kunnen situaties en omstandigheden altijd veranderen.

Nieuwsbrief en contact
Wilt u de nieuwsbrief van Aberfeld ontvangen om op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen die belangrijk zijn voor het beheer van uw vermogen, cliënt worden of een onafhankelijke second opinion aanvragen? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact op.

Meer informatie kunt u vinden op aberfeld.nl