Video's

DGB Group

Het planten van bomen en het beschermen van natuur is dé oplossing om de hoeveelheid CO2 in de lucht te verminderen. Mensen over de hele wereld worden daarom bewust van de potentie van investeren in natuur, zoals herbebossing en ecologisch herstel, om CO2 vast te leggen en de natuur terug te brengen waar deze niet zonder hulp kan terugkeren.
De omvang van de wereldwijde herbebossing en natuurbehoud die de komende jaren moet worden ondernomen, is bijna onvoorstelbaar. Het biedt daarom een geweldige kans voor de kapitaalmarkten en beleggers. De Dutch Green Business Group, aan Euronext Amsterdam genoteerd als DGB Group, houdt zich daarom bezig met het op grote schaal herbebossen van onze planeet en de natuur terug te brengen waar het niet terug kan komen zonder menselijke steun. DutchGreen is een internationaal en doelgericht bedrijf met een passie voor de natuur, het platteland, dieren, mensen en onze omgeving.

Herbebossing, bebossing, bescherming van het regenwoud en regeneratieve landbouwprojecten moeten worden ondersteund en ontwikkeld om het leven op aarde te beschermen. Dit is meer dan alleen een goede doelstelling. Het investeren in natuur kan door de vraag naar CO2-compensatie ook erg winstgevend zijn. DutchGreen is een commercieel beursgenoteerd bedrijf met een missie! Graag vertelt CEO Selwyn Duijvestijn in deze uitzending meer over de obligaties van DGB met een solide rendement van 6% op jaarbasis.

Meer informatie kunt u vinden op DGB.earth