Video's

Jos Beeres Wijnkoperij

Jos Beeres Wijnkoperij presenteert drie smaakvolle wijnpakketten, elk bestaande uit zes flessen. Deze pakketten lenen zich uitstekend om te schenken, bijvoorbeeld in het kader van Sinterklaas of om een geliefde een hart onder de riem te steken in deze vreemde tijd. Bij het bestellen van een wijnpakket dat u schenkt naar een andere ontvanger, kunt u op de website van Jos Beeres ook een persoonlijke boodschap laten meesturen op een handgeschreven kaartje, hoe leuk is dat?! En natuurlijk kunt u ook uzelf verwennen met een van deze heerlijke wijnpakketten om heerlijk zelf van te genieten. Maak uw keuze uit de volgende wijnpakketten:

  • Het 'Wijnpakket Wijnfestijn' (€ 65,00) bevat een mousserende, twee witte, een rosé, twee rode wijnen, een flesje port én een stukje kaas. Zes heerlijke en diverse Europese topwijnen geschikt van brunch, diner tot een ontspannen glas in de avond.
  • Bij 'Wijnpakket Spanje' (€ 55,30) ontvangt u twee flessen Garnacha Tintorera Old Vines (rood), twee flessen Verdejo sur lie (wit), en twee heerlijke flessen Castelo de Medina rosé.
  • 'Wijnpakket Bodegas Piqueras' (€ 51,50) omvat zes verschillende wijnen Bodegas Piqueras uit het Spaanse Almansa. Dit wijnhuis maakt enkel biologische wijnen en blinkt uit om met inheemse druivensoorten als monastrell en garnacha tintorera smaakvolle en verleidelijk zwoele wijnen te maken. Ook in dit pakket komt de populaire verdejodruif veelvuldig naar voren op diverse productiewijzes.

Bestel deze heerlijke wijnpakketten voor uzelf of laat het naar een bekende versturen via de website van Jos Beeres Wijnkoperij.

Wijn bestellen online
Van Antwerpen tot Zwolle, wijn bestelt u gemakkelijk online bij Jos Beeres Wijnkoperij. Jos Beeres bezorgt gratis in de Benelux bij bestelling vanaf zes flessen. Op werkdagen voor 18.00 uur online besteld, wordt de volgende dag geleverd. Tijdens kantooruren bellen met het team van Jos Beeres Wijnkoperij kan uiteraard ook. Het telefoonnummer is 050 – 313 22 41.
• Gratis bezorging vanaf 6 flessen
• Op werkdagen bestellen voor 18.00 uur, de volgende dag in huis
• Bij 12 flessen van dezelfde wijnsoort, krijgt u de 12de fles van Jos gratis (m.u.v. aanbiedingswijnen)
• Bestellen door te bellen en advies op maat via 050 - 313 22 41
• Zending te volgen via track & trace

Meer informatie kunt u vinden op josbeeres.nl

Kijk voor meer informatie bij Voor u geselecteerd