Video's

Aandelen onder een Tientje

Aandelen onder een Tientje maakt het mogelijk om te beleggen in kansrijke aandelen van een paar cent tot maximaal een tientje. Rick van Zelst heeft weer een gouden tip voor de kijkers van een aandeel dat op een koers van slechts € 0,22 staat genoteerd. Kijkers van Business Class kunnen het rapport vrijblijvend opvragen via de website.

Black Friday actie
Aandelen onder een Tientje had afgelopen week een Black Friday actie waarbij men met bijna 50% korting abonnee kon worden. Beleggen is voortschrijdend inzicht en speciaal voor de kijkers van Business Class is de actie verlengd. Een abonnement kost daardoor geen € 249 maar slechts € 149,00 voor de rest van dit jaar en heel 2022! Abonnees krijgen daarvoor de uitgebreide analyses van Aandelen onder een Tientje heet van de naald, alle updates én 24 uur per dag inzage in de portefeuille.

Leuke afwisseling
Aandelen onder een tientje zijn een leuke afwisseling binnen beleggingsportefeuilles en houden beleggers scherp. Een aandeel van een kwartje stijgt sneller bij goede resultaten dan een aandeel van € 100, een logica die simpel te verklaren is. Kleine beleggers en studenten vinden dit geweldig, maar ook zien we dat welgestelde beleggers het concept omarmen. Om een voorsprong te krijgen maakt het aandelen onder een tientje-team gebruik van elke gelegenheid om inzicht te krijgen van insiders in de industrie en het bedrijfsmanagement. Ze passen de eagle-eye methode toe; fundamentele analyses, management-evaluaties en uitgebreid onderzoek om snelgroeiende aandelen onder een tientje op de radar te krijgen. Een aandeel van een euro kan immers ook maar een euro dalen, maar onbeperkt stijgen. Inmiddels zijn de successen te tellen, want de aandelenportefeuille die abonnees 24/7 kunnen volgen staat vet in de winst. Klik hier voor de Black Friday aanbieding!

Meer informatie kunt u vinden op aandelenondereentientje.nl/black-friday