Video's

Aberfeld International Vermogensbeheer

Janette Buitenkamp bespreekt met Harry de beurs en een aantal interessante bedrijven waarin Aberfeld investeert voor hun cliënten. Janette bespreekt aandelen waarbij een goede combinatie van duurzaamheid en rendement de beleggers kansen bieden. Aberfeld International is een vermogensbeheerder puur-sang waar de cliënt en het persoonlijk contact vooraan staan. Het gaat om maatwerk dat perfect aansluit bij de cliënt. Aberfeld denkt met haar cliënten mee en dat is juist waar Janette Buitenkamp voor staat.

Aberfeld belegt de portefeuilles gespreid over sectoren in degelijke aandelen en obligaties die veel rendementspotentieel hebben, waardoor de klanten met hun beleggingsportefeuille een stuk flexibiliteit houden en eigenlijk altijd over het (een deel) van hun vermogen kunnen beschikken. Janette: “Situaties en omstandigheden kunnen immers altijd veranderen, wij willen een rentmeester zijn voor onze cliënten in de breedste zin van het woord.”

Nieuwsbrief en contact
Wilt u de nieuwsbrief van Aberfeld ontvangen om op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op de beurs die belangrijk zijn voor het beheer van uw vermogen of een onafhankelijke second opinion aanvragen? Dat kan. Ook voor een persoonlijk gesprek met Janette Buitenkamp neemt u gerust vrijblijvend contact op.

Meer informatie kunt u vinden op aberfeld.nl