Video's

Fintessa Vermogensbeheer

Martine Hafkamp, eigenaar en algemeen directeur van Fintessa Vermogensbeheer, verzorgt een nieuwe beursupdate. Met Harry bespreekt ze een aantal interessante bedrijven waarin Fintessa in deze tijden van digitalisering en met de feestdagen in aantocht voor haar cliënten belegt en vooral waarom zij daarin voor hen investeert. Onlangs sleepte zij met Fintessa de nominatie voor de IEX Gouden Stier 2021 in de categorie Vermogensbeheer in de wacht. Dat betekent dat Fintessa bij de beste 5 aanbieders in deze categorie hoort.

Met een door de jaren heen consistent beleggingsbeleid loodst zij de portefeuilles van haar cliënten niet alleen door goede maar ook door soms minder goede tijden. Een goede combinatie tussen waarde- en groeiaandelen is het recept voor succes. Door een wereldwijde spreiding aan te brengen kunnen niet alleen kansen worden benut maar ook risico’s worden beperkt. Of, om een oude tegeltjeswijsheid aan te halen: met een juiste mix van waarde en groei, komt een beleggingsportefeuille tot volle bloei. Alles waar zij voor haar cliënten in belegt is beursgenoteerd en dagelijks verhandelbaar.

Contact
Wilt u cliënt worden, op de hoogte blijven van het laatste nieuws of bijvoorbeeld een onafhankelijke second opinion, neem dan gerust contact op.

Meer informatie kunt u vinden op fintessa.nl