Video's

Jos Beeres Wijnkoperij

Castelo de Medina Rosé is Wijn van de Week. Steeds meer Spaanse rosé wordt gemaakt in een lichtere stijl, met als grote voorbeeld de Provençaalse rosé. De elegante Castelo de Medina, met z’n kenmerkende Rueda-frisheid, is daar een mooi voorbeeld van. Dankzij de invloed van het Rueda-terroir smaakt hij wat sappiger en smeuïger dan het Franse origineel. Wijnmaakster Sara Román maakt naast fantastisch wit ook deze uitmuntende rosé. Deze zomerrosé bij uitstek is heerlijk als aperitief, gaat goed samen bij een koud voorgerecht, barbecue en vis. Nu voor slechts € 7,50 (normaal € 8,75). De Wijn van de Week vindt u ook in de volgende twee wijnpakketten.

Rosé Wijnpakket
Zes heerlijke rosés, elk van een ander wijnhuis met een eigen karakter. Ideaal om uw favoriete rosé te ontdekken. Uitstekend om in te zetten als aperitief, maar ook als begeleider bij frisse salades. Het pakket kost u nu slechts € 61,00 (normaal € 72,20).

Wijnpakket Spanje
Haal de zon in huis met het Wijnpakket Spanje. Hierin vindt u twee rode flessen Bodegas Piqueras Almansa Old Vines Garnacha, twee witte Camino de Caza Almansa Verdejo én twee maal de Wijn van de Week Castelo de Medina Rosé. Dit pakket kost nu slechts € 47,70 (normaal € 55,30). Bestel de Wijn van de Week bij Jos Beeres Wijnkoperij via www.josbeeres.nl

Wijn bestellen online
Van Antwerpen tot Zwolle, wijn bestelt u gemakkelijk online bij Jos Beeres Wijnkoperij. Jos Beeres bezorgt gratis in de Benelux bij bestelling vanaf zes flessen. Op werkdagen voor 18.00 uur online besteld, wordt de volgende dag geleverd. Tijdens kantooruren bellen met het team van Jos Beeres Wijnkoperij kan uiteraard ook. Het telefoonnummer is 050 – 313 22 41.
• Gratis bezorging vanaf 6 flessen
• Op werkdagen bestellen voor 18.00 uur, de volgende dag in huis
• Bij 12 flessen van dezelfde wijnsoort, krijgt u de 12de fles van Jos gratis (m.u.v. aanbiedingswijnen)
• Bestellen door te bellen en advies op maat via 050 - 313 22 41
• Zending te volgen via track & trace
 
Meer informatie kunt u vinden op www.josbeeres.nl