Video's

By John

Beauty-expert John Kooijman presenteert deze week zomerse geuren. Allereerst Pacific Rock Moss, een geur voor mannen. Hij is heerlijk citrusachtig en lekker fris. Je ruikt bedwelmende noten van honing, mos, zeewier en muskus, maar ook een toets van zilt water rond de rotsen in de warmte van de Australische zomerzon.

En voor de dames Southern Bloom. Dat is een eerbetoon aan de korte septemberbloei van de Boronia, een zeldzame en betoverende inheemse, geurige bloem uit Bruny, het meest zuidelijke eiland van Australië aan de kust van Tasmanië. Deze geur wordt ook gedragen door Nicole Kidman en er zijn maar 2500 stuks wereldwijd beschikbaar per jaar.
Southern Bloom is een luxueuze en pure bloemig-houtachtige geur, die onmiddellijk betovert, met een zachte, romige textuur en hints van heerlijke groene noten. Weelderig en luxueus met het kostbare Boronia, Indische jasmijn en ylang ylang. Kortom: zomer in een fles.

Kijkers van Business Class krijgen bij Pacific Rock Moss een travel spray cadeau en bij Southern Bloom een discovery set.

John Kooijman heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de schoonheidsbranche. In de Privé heeft hij een rubriek waar hij als beauty-expert zijn favoriete producten tipt. Sinds 5 jaar is zijn boutique/salon By John gevestigd in het bekende Arsenaal in Naarden. Hij verkoopt er exclusieve merken op het gebied van huidverzorging en parfum.

Meer informatie kunt u vinden op www.byjohn.nl