Video's

Aandelen onder een Tientje

Beleggers die eerder deze laag geprijsde aandelen kochten, staan versteld van de resultaten. Soms wel een verdubbeling in slechts een aantal maanden. Deze week bespreekt Rick van Zelst daarom weer een mooi aandeel.

Aandelen onder een Tientje maakt het mogelijk om te beleggen in zogeheten penny stocks of andere aandelen met een lage koers. Een aandeel van € 0,40 stijgt namelijk sneller bij goede resultaten dan een aandeel van € 100,00. Daarbij zijn aandelen onder een tientje ook gewoon een leuke aanvulling en afwisseling en houdt het de belegger scherp. Om als eerste inzicht te krijgen, maakt het team gebruik van insiders in de industrie en het bedrijfsmanagement. Ze passen daarbij de eagle-eye methode toe; fundamentele analyses, management-evaluaties en uitgebreid onderzoek om snelgroeiende aandelen van onder een tientje op de radar te krijgen. Ter kennismaking met deze methode kunt u deze aandelen-analyse gratis downloaden.

Abonnement
Kijkers van Business Class die een abonnement nemen, krijgen een speciale aanbieding.
Voor € 99,00 krijgt u een half jaar en voor € 179,00 een jaar abonnement. Abonnees krijgen dan 24 uur per dag inzage in de portefeuille van Aandelen onder een Tientje. U ziet het exacte aantal aandelen dat is gekocht tegen de beste prijzen, met het resultaat. Ook verkochte aandelen ziet u met het eindresultaat. “Veel mensen zijn rijk geworden door juist te investeren in Aandelen onder een Tientje”, zo vertelt Rick van Zelst. “Een aandeel van € 1,00 kan immers maar € 1,00 dalen, maar wel onbeperkt stijgen.”
 
Meer informatie kunt u vinden op www.aandelenondereentientje.nl