Video's

Jos Beeres Wijnkoperij

Château Puech-Haut Argali Rosé is Wijn van de Week. Een rosé van topkwaliteit met geweldige persbeoordelingen. De Argali rosé van Puech-Haut is een van de meest aantrekkelijke rosés uit de Languedoc. In tegenstelling tot veel andere rosés weekt de schil niet mee met het sap, hierdoor krijgt de wijn een zalmkleurige tint en bijzonder veel finesse. Erg lekkere terraswijn, maar ook goed bij zomerse gerechten en kip van de grill. Nu voor slechts € 11,95 (normaal € 15,65).

Rosé Wijnpakket

Ook benieuwd naar andere top roséwijnen? Dan wijzen we u graag op ons rosé wijnpakket. Zes heerlijke rosés, elk van een ander wijnhuis met een eigen karakter. Ideaal om uw favoriete rosé te ontdekken. Uitstekend om in te zetten als aperitief, maar ook als begeleider bij frisse salades. Het pakket kost u nu slechts € 61,00 (normaal € 72,20). Bestel de Wijn van de Week bij Jos Beeres Wijnkoperij via www.josbeeres.nl
 
Wijn bestellen online
Van Antwerpen tot Zwolle, wijn bestelt u gemakkelijk online bij Jos Beeres Wijnkoperij. Jos Beeres bezorgt gratis in de Benelux bij bestelling vanaf zes flessen. Op werkdagen voor 18.00 uur online besteld, wordt de volgende dag geleverd. Tijdens kantooruren bellen met het team van Jos Beeres Wijnkoperij kan uiteraard ook. Het telefoonnummer is 050 – 313 22 41.
• Gratis bezorging vanaf 6 flessen
• Op werkdagen bestellen voor 18.00 uur, de volgende dag in huis
• Bij 12 flessen van dezelfde wijnsoort, krijgt u de 12de fles van Jos gratis (m.u.v. aanbiedingswijnen)
• Bestellen door te bellen en advies op maat via 050 - 313 22 41
• Zending te volgen via track & trace
 
Meer informatie kunt u vinden op www.josbeeres.nl