Video's

By John

Onze beauty-expert John Kooijman presenteert de zonbescherming Soin Solaire van het mooie merk Orlane. Hij heeft de Soin Solaire Protection Anti-Age Visage et Corps SPF 30 meegenomen, de perfecte zonverzorging voor zowel gezicht als lichaam. Het beschermt de huid tegen schade door de zon, zoals roodheid en verbranding. Hydrateert en voedt de huid en geeft een mooie en gelijkmatige bruining. Ook laat hij de Baume Réparateur Après-Soleil Visage et Corps zien, dat is de perfecte aftersun voor de zomer. De formule geeft onmiddellijk een gevoel van verlichting, herstelt het hydratatieniveau, voedt en regenereert. En het zorgt bovendien dat die mooie, bruine kleur lang behouden blijft. Deze twee producten kosten samen €90,00 en daar krijg je een waterfles van Orlane bij cadeau.

John presenteert ook de Soin Solaire Anti-Age Visage SPF 50, speciaal voor het gezicht. Deze voorkomt rimpeltjes en houdt de huid gehydrateerd en soepel. Dit product kost €50,00.

John Kooijman kan het weten, hij heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de schoonheidsbranche. In de Privé heeft hij een rubriek waar hij als beauty-expert zijn favoriete producten tipt. Sinds 5 jaar is zijn boutique/salon By John gevestigd in het bekende Arsenaal in Naarden. Hij verkoopt er exclusieve merken op het gebied van huidverzorging en parfum.

Meer informatie kunt u vinden op www.byjohn.nl