Video's

Aberfeld International Vermogensbeheer

Janette Buitenkamp geeft haar visie over de ontwikkelingen op de beurs. Zij vertelt over de onrust en emotie die veel beleggers ervaren als gevolg van de stijgende inflatie en de rente. Janette Buitenkamp staat bekend om haar analyses die ze met Harry bespreekt en hoe je als belegger de beweeglijkheid van de aandelen moet beoordelen en vertalen naar een passende beleggingsportefeuille waar u zich als client bij thuis voelt. Aberfeld International Vermogensbeheer helpt cliënten om tot een gedragen rendement te komen ieder naar zijn eigen persoonlijk profiel. Janette vindt persoonlijke aandacht voor de klanten één van de belangrijkste gegevens binnen vermogensbeheer.

Aberfeld belegt de portefeuilles gespreid over sectoren in gedegen assets, daardoor behouden de klanten met hun beleggingsportefeuille een stuk flexibiliteit. Immers kunnen situaties en omstandigheden altijd veranderen.

Nieuwsbrief en contact

Wilt u de nieuwsbrief van Aberfeld ontvangen om op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen die belangrijk zijn voor het beheer van uw vermogen, cliënt worden of een onafhankelijke second opinion aanvragen? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact op.

Meer informatie kunt u vinden op www.aberfeld.nl