Video's

Jos Beeres Wijnkoperij

Cantine Due Palme Negroamaro Domiziano Collezione Privata is Wijn van de Week. De speciale selectie ‘Collezione Privata’ komt voort uit het succes van de meest verkochte Italiaanse rode wijn, de Domiziano Negroamaro. De Collezione Privata is rijper, voller en luxer van smaak. Erg lekker bij kruidige schotels, maar ook bij een stukje kaas of worst erg lekker. Per fles kost deze wijn € 8,45 – bestelt u 12 flessen of meer dan betaalt u slechts € 7,75 per fles.

Wijnpakket “Wereldse Smaken”

Bestel ook het Wijnpakket “Wereldse Smaken”. Een selectie van zes topwijnen van bekende druivensoorten, de meest pure smaken uit alle windstreken van de wereld. Verrassen met druiven! Zeer geschikt te combineren met de mooiste gerechten maar ook gewoon lekker thuis op de bank. Uiteraard vindt u hier ook de Wijn van de Week in. Dit wijnpakket kost € 55,00 en wordt gratis thuisbezorgd. Bestel de Wijn van de Week en het Wijnpakket “Wereldse Smaken” bij Jos Beeres Wijnkoperij via www.josbeeres.nl

Tevens laat Wietze een aantal andere heerlijke wijnpakketten zien waar u heerlijk van kunt genieten tijdens het Pinksterweekend.

Échappée Gourmande
Dit pakket wordt geleverd in een luxueuze doos met 6 flessen Échappée Gourmande waarbij u óók een gratis muscatwijnstok ontvangt! In het pakket vindt u duidelijke uitleg hoe u de wijnstok kunt planten. De totale prijs van het pakket zit op slechts €60 en de wijnstok, die krijgt u gratis.

Wijnfestijn
Rondje met Europa's meest verrassende wijnen! Geleverd in kartonnen cadeauverpakking. Mét een heerlijk stukje kaas van Nederlandse bodem. De totale prijs van het pakket zit op slechts €65.


Wijn bestellen online
Van Antwerpen tot Zwolle, wijn bestelt u gemakkelijk online bij Jos Beeres Wijnkoperij. Jos Beeres bezorgt gratis in de Benelux bij bestelling vanaf zes flessen. Op werkdagen voor 18.00 uur online besteld, wordt de volgende dag geleverd. Tijdens kantooruren bellen met het team van Jos Beeres Wijnkoperij kan uiteraard ook. Het telefoonnummer is 050 – 313 22 41.
• Gratis bezorging vanaf 6 flessen
• Op werkdagen bestellen voor 18.00 uur, de volgende dag in huis
• Bij 12 flessen van dezelfde wijnsoort, krijgt u de 12de fles van Jos gratis (m.u.v. aanbiedingswijnen)
• Bestellen door te bellen en advies op maat via 050 - 313 22 41
• Zending te volgen via track & trace
 
Meer informatie kunt u vinden op www.josbeeres.nl