Video's

Jan Frantzen Exclusive Furniture

In Zevenhuizen bezoekt Suze de prachtige showroom met 2500 m² aan wooninspiratie van Jan Frantzen Exclusive Furniture. Vader en zoon Frantzen zijn gespecialiseerd in maatwerk zitmeubelen, kasten en bureaus. Jan Frantzen jr. leidt haar rond. Hij vertelt haar over circulaire meubelen, dus meubelen van hoge kwaliteit uit de jaren vijfitg tot aan heden die Frantzen een tweede leven geeft door middel van refurbishen of refinishen. Hij legt uit: “Het is namelijk zonde om deze meubelen zomaar naar de stort te brengen terwijl ze met een opknapbeurt weer een leven mee kunnen, dit ook met het oog op het milieu en het klimaat.”

Jan Frantzen ontwerpt alle soorten meubelen in een klassieke oud-Engelse, tijdloze maar tegelijk ook eigentijdse stijl. Het meest in massief mahonie. De focus ligt op Art Deco en klassieke ontwerpen. Frantzen sr. noemt dat ‘klassiek in een modern jasje’. Alle mooie zitmeubelen uit het programma Business Class zijn overigens afkomstig uit de collectie van Jan Frantzen.

Showroom geopend
De showroom is coronaproof geopend, u kunt er zonder afspraak terecht. Ook op Tweede Pinksterdag, maandag 24 mei, is de winkel geopend

Adres
Knibbelweg 8a in Zevenhuizen

Meer informatie kunt u vinden op www.janfrantzen.nl