Video's

Jos Beeres Wijnkoperij

Bon Remède Ventoux Signature Rouge is Wijn van de Week. Een heerlijke volrijpe rode wijn gemaakt van grenache en syrah. Aan de voet van de Mont Ventoux wordt deze zuidelijke Rhônewijn door familie Delay op klassieke wijze geproduceerd wat resulteert in een soepele, complexe rode wijn met veel fruitgeuren. Licht gekoeld ideaal te combineren met Mediterrane en grillgerechten. Nu voor slechts € 6,65 (normaal € 7,65)!

Wijnpakket “Bon Rèmède rood en wit”

Bestel ook het Wijnpakket “Bon Remède rood en wit”. U ontvangt naast 3 flessen van de wijn van de week ook 3 flessen witte wijn van Bon Remède. De ligging van het wijngoed, aan de voet van de Mont Ventoux, is zeer gunstig. Door de relatieve koelte blijven fruitige aroma’s behouden en krijgt de wijn later geen overrijp, té gekonfijt aroma. Ook het zuurgehalte, nodig voor een evenwichtige smaakbalans, blijft onder koelere omstandigheden beter op peil. Dat proef je terug in de wijnen van het kleine Bon Remède, die aroma’s van vers fruit combineren met een volle, rijpe smaak en een aangename frisheid. Dit wijnpakket kost nu slechts € 40,80 (normaal € 46,80). Bestel de Wijn van de Week en het Wijnpakket “Bon Remède rood en wit” bij Jos Beeres Wijnkoperij via www.josbeeres.nl
 
Wijn bestellen online
Van Antwerpen tot Zwolle, wijn bestelt u gemakkelijk online bij Jos Beeres Wijnkoperij. Jos Beeres bezorgt gratis in de Benelux bij bestelling vanaf zes flessen. Op werkdagen voor 18.00 uur online besteld, wordt de volgende dag geleverd. Tijdens kantooruren bellen met het team van Jos Beeres Wijnkoperij kan uiteraard ook. Het telefoonnummer is 050 – 313 22 41.
• Gratis bezorging vanaf 6 flessen
• Op werkdagen bestellen voor 18.00 uur, de volgende dag in huis
• Bij 12 flessen van dezelfde wijnsoort, krijgt u de 12de fles van Jos gratis (m.u.v. aanbiedingswijnen)
• Bestellen door te bellen en advies op maat via 050 - 313 22 41
• Zending te volgen via track & trace
 
Meer informatie kunt u vinden op www.josbeeres.nl