Video's

Jos Beeres Wijnkoperij

Bodegas Ponce Clos Lojen Bobal is Wijn van de Week. Een indrukwekkende Wijn van de Week: Bodegas Ponce Clos Lojen Bobal van wijnmaker Juan Antonio Ponce. Deze pionier in de wijnregio Manchuela bewijst als geen ander dat je met onbekende druivenrassen simpelweg briljante wijnen kunt maken. Harold Hamersma beoordeelde deze wijn onlangs maar liefst met een 9 en verkoos het tot Sterwijn! De wijn wordt biologisch gemaakt van bobaldruiven. Licht robijnrood van kleur, met duidelijke geuren van framboos, kers en laurier. Een pure smaak met een levendige frisheid. Toegankelijke en soepele rode wijn die goed samengaat met vis of kip, carpaccio en jonge kazen. Per fles kost deze wijn nu slechts € 8,45 (normaal € 9,45). Bestel de Wijn van de Week bij Jos Beeres Wijnkoperij via www.josbeeres.nl

De jaargang 2019 is bijna uitverkocht (op = op) en wij wachten met smart op jaargang 2020 (leverbaar ca. 3de week mei). Nu bestellen is nog profiteren van de maandaanbieding van april.

 
Wijn bestellen online
Van Antwerpen tot Zwolle, wijn bestelt u gemakkelijk online bij Jos Beeres Wijnkoperij. Jos Beeres bezorgt gratis in de Benelux bij bestelling vanaf zes flessen. Op werkdagen voor 18.00 uur online besteld, wordt de volgende dag geleverd. Tijdens kantooruren bellen met het team van Jos Beeres Wijnkoperij kan uiteraard ook. Het telefoonnummer is 050 – 313 22 41.
• Gratis bezorging vanaf 6 flessen
• Op werkdagen bestellen voor 18.00 uur, de volgende dag in huis
• Bij 12 flessen van dezelfde wijnsoort, krijgt u de 12de fles van Jos gratis (m.u.v. aanbiedingswijnen)
• Bestellen door te bellen en advies op maat via 050 - 313 22 41
• Zending te volgen via track & trace
 
Meer informatie kunt u vinden op www.josbeeres.nl