Video's

Jos Beeres Wijnkoperij

Ze zijn er weer! Vers van het vat, een explosie van fruit en ook nog eens puur natuur. Betere wijnen om de lente mee te vieren dan de witte en rode Brut de Cuve van Arjolle zijn er niet. De nieuwe oogst van deze razend populaire natuurwijnen is beter dan ooit. Deze wijnen zijn vers van het vat, zonder toevoegingen, ongefilterd, zonder houtrijping en niet geklaard. U proeft dus wat doorgaans alleen wijnmakers proeven: ‘vers van de tank’, puur vergist druivensap zonder enige ingrepen. Per fles kosten de rode en witte variant nu slechts € 8,45 (normaal € 9,70).

Proefpakket Brut de Cuve rood en wit (UITVERKOCHT)
Bestel ook het Wijnpakket Arjolle Brut de Cuve, hier ontvangt u 3 rode en 3 witte varianten Brut de Cuve. Voor ieder wat wils! Dit pakket kost tijdelijk € 50,70 (normaal € 58,20). Bestel de Wijn van de Week bij Jos Beeres Wijnkoperij via www.josbeeres.nl

Brut de Cuve rood is wel beschikbaar. 

Wijn bestellen online
Van Antwerpen tot Zwolle, wijn bestelt u gemakkelijk online bij Jos Beeres Wijnkoperij. Jos Beeres bezorgt gratis in de Benelux bij bestelling vanaf zes flessen. Op werkdagen voor 18.00 uur online besteld, wordt de volgende dag geleverd. Tijdens kantooruren bellen met het team van Jos Beeres Wijnkoperij kan uiteraard ook. Het telefoonnummer is 050 – 313 22 41.
•    Gratis bezorging vanaf 6 flessen
•    Op werkdagen bestellen voor 18.00 uur, de volgende dag in huis
•    Bij 12 flessen van dezelfde wijnsoort, krijgt u de 12de fles van Jos gratis (m.u.v. aanbiedingswijnen)
•    Bestellen door te bellen en advies op maat via 050 - 313 22 41
•    Zending te volgen via track & trace
 
Meer informatie kunt u vinden op www.josbeeres.nl