Video's

Aberfeld International Vermogensbeheer

Janette Buitenkamp geeft haar visie over de ontwikkelingen op de beurs en vertelt welke aandelen aantrekkelijk zijn of juist niet. En wat de is invloed van de stijgende rente en het gevolg op de technologie-aandelen? Janette Buitenkamp zal de cijfers van aantal bedrijven met Harry bespreken. De cijfers bepalen immers voor een belangrijk deel de koers naar de toekomst toe. Veel spaarders wijken uit naar beleggingsportefeuilles en Aberfeld International vermogensbeheer helpt cliënten om tot een gedragen rendement te komen ieder naar zijn eigen persoonlijk profiel. Janette vindt persoonlijke aandacht voor de klanten één van de belangrijkste gegevens binnen vermogensbeheer.

Aberfeld belegt de portefeuilles gespreid over sectoren in gedegen assets, daardoor behouden de klanten met hun beleggingsportefeuille een stuk flexibiliteit. Immers kunnen situaties en omstandigheden altijd veranderen.

Nieuwsbrief en contact
Wilt u de nieuwsbrief van Aberfeld ontvangen om op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen die belangrijk zijn voor het beheer van uw vermogen, cliënt worden of een onafhankelijke second opinion aanvragen? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact op.

Meer informatie kunt u vinden op www.aberfeld.nl/