Video's

BOTS by RevenYou

Colin Groos, de CCO van het bedrijf en de beleggingsapp BOTS, vertelt over de behaalde successen en de introductie van het investeerders collectief. Sinds de lancering van de BOTS app in mei 2020, zijn er inmiddels al zo’n 200.000 downloads behaald. En dit is nog maar het begin, want de internationale uitrol is begonnen dankzij een aantal succesvolle crowdfund rondes. Zo zullen onder andere de UK, Spanje, België, Hongarije, Bulgarije, Denemarken, Slowakije en Kroatië komende maanden ook niet meer om beleggingsapp BOTS heen kunnen. Uiteindelijk zal de gehele wereld volgen en gaan beleggen met BOTS.

Bitcoin records
Afgelopen maand zijn onze gebruikers aantallen haast verdubbeld, door de reurige cryptomarkt. Gedurende deze tijd tikte de digitale cryptomunt, Bitcoin, record na record aan. Ook deze maand, februari, werd er een nieuw record aangetikt voorbij de $50.000. Inmiddels wordt de gehele waarde van de cryptomarkt voorbij de biljoen euro geschat. Groos: “Onze gebruikers pikken dit ook op en begrijpen dat sparen op dit moment geen zoden aan de dijk zet. Ze geloven ook steeds meer in belegging in de cryptomarkt. Via de BOTS app kan iedereen op een eenvoudige manier beleggen zonder gedoe en al te veel kennis. Dit gaat namelijk via bots zonder emoties die dag en nacht op zoek gaan naar de beste kansen.”

Investeerderscollectief
BOTS groeit steeds harder en het aantal aanvragen om hogere bedragen te investeren in het bedrijf BOTS neemt namelijk afgelopen tijd tevens toe. Om deze reden is er een collectief opgericht voor vermogende individuen te verenigen die in BOTS willen investeren om zo aandelen in plaats van certificaten van aandelen, te kunnen kopen. Dit collectief biedt korting en secundaire voordelen. De beoogde funding behoefte is €7,5 miljoen.

Meer informatie kunt u vinden op www.revenyou.io of u kunt contact opnemen met Anita Kwakman via anita@revenyou.io