Video's

Jos Beeres Wijnkoperij

Cantine Due Palme Salento Albrizzi is Wijn van de Week. Een fantastische blend van cabernet en primitivo uit Zuid-Italië. Wijnmaker Angelo Maci van Cantine Due Palme laat deze wijn zes maanden rijpen op kleine eikenhouten fusten van de meest verfijnde kwaliteit Frans en Amerikaans eiken. Zo ontstaat een volle, ronde en licht kruidige smaak. De wijn is volrood van kleur met een fraaie geur van bessig fruit, de smaak is vol, rond en aromatisch. Heerlijk bij een gekruide schotel en grillgerechten, maar ook om ’s avonds na de maaltijd te drinken. De Wijn van de Week kost nu slechts € 8,80 (normaal € 10,20).

Bestel ook het wijnpakket 'Vineuze Vondsten'

Wietze Snaak presenteert tevens het wijnpakket “Vineuze Vondsten”, waarbij ook de Wijn van de Week is inbegrepen. In het pakket treft u een Chardonnay-Viognier uit Frankrijk (Pontificis), een Furmint uit Hongarije (Pajzos), een verleidelijke Portugese witte blend (Prunus), een Italiaanse blend van Primitivo en Cabernet (Due Palme), een robuuste Tempranillo uit Spanje (Platea) en een Malbec uit Argentinië (Chakana). Een schitterende verzameling van beslist geen ‘supermarktwijnen’. Het wijnpakket kost nu slechts € 54,30 (normaal € 62,50). Geleverd met proefboekje met wijn-spijs tips.

Bestel de Wijn van de Week en het pakket Vineuze Vondsten op www.josbeeres.nl
 
Wijn bestellen online
Van Antwerpen tot Zwolle, wijn bestelt u gemakkelijk online bij Jos Beeres Wijnkoperij. Jos Beeres bezorgt gratis in de Benelux bij bestelling vanaf zes flessen. Op werkdagen voor 18.00 uur online besteld, wordt de volgende dag geleverd. Tijdens kantooruren bellen met het team van Jos Beeres Wijnkoperij kan uiteraard ook. Het telefoonnummer is 050 – 313 22 41.
• Gratis bezorging vanaf 6 flessen
• Op werkdagen bestellen voor 18.00 uur, de volgende dag in huis
• Bij 12 flessen van dezelfde wijnsoort, krijgt u de 12de fles van Jos gratis (m.u.v. aanbiedingswijnen)
• Bestellen door te bellen en advies op maat via 050 - 313 22 41
• Zending te volgen via track & trace
 
Meer informatie kunt u vinden op www.josbeeres.nl