Video's

Jos Beeres Wijnkoperij

Chakana Mendoza Cueva de las Manos Malbec is Wijn van de Week. De Cueva de las Manos heeft die typische, verleidelijke geur van rijpe Malbec met nieuw eikenhout, maar is beduidend minder ‘zoetig’ en zwaar dan de stijl van veel massaproducenten. Het is een geslaagde wijn geworden die goed past bij een mooi gerecht, maar ook soepel genoeg is om zomaar te drinken, deze biologische Argentijnse topwijn geeft het beste van twee stijlen Malbec. De Wijn van de Week kost nu slechts € 10,40 (normaal € 11,95).

Bestel ook het wijnpakket “Vineuze Vondsten”
Wietze Snaak presenteert tevens het wijnpakket “Vineuze Vondsten”, waarbij ook de Wijn van de Week (Chakana Malbec) is inbegrepen. In het pakket treft u een Chardonnay-Viognier uit Frankrijk (Pontificis), een Furmint uit Hongarije (Pajzos), een verleidelijke Portugese witte blend (Prunus), een Italiaanse blend van Primitivo en Cabernet (Due Palme), een robuuste Tempranillo uit Spanje (Platea) en natuurlijk de Wijn van de Week uit Argentinië. Een schitterende verzameling van beslist geen ‘supermarktwijnen’. Het wijnpakket kost nu slechts € 54,30 (normaal € 62,50). Geleverd met proefboekje met wijn-spijs tips.

Lees verder en bestel op www.josbeeres.nl

Wijn bestellen online
Van Antwerpen tot Zwolle, wijn bestelt u gemakkelijk online bij Jos Beeres Wijnkoperij. Jos Beeres bezorgt gratis in de Benelux bij bestelling vanaf zes flessen. Op werkdagen voor 18.00 uur online besteld, wordt de volgende dag geleverd. Tijdens kantooruren bellen met het team van Jos Beeres Wijnkoperij kan uiteraard ook. Het telefoonnummer is 050 – 313 22 41.
• Gratis bezorging vanaf 6 flessen
• Op werkdagen bestellen voor 18.00 uur, de volgende dag in huis
• Bij 12 flessen van dezelfde wijnsoort, krijgt u de 12de fles van Jos gratis (m.u.v. aanbiedingswijnen)
• Bestellen door te bellen en advies op maat via 050 - 313 22 41
• Zending te volgen via track & trace
 
Meer informatie kunt u vinden op www.josbeeres.nl