Video's

BOTS by RevenYOU

Colin Groos (CCO) geeft in een update over de behaalde successen van het bedrijf BOTS by RevenYOU. Bestaande gebruikers en investeerders wil hij bedanken en meenemen in de milestones die afgelopen tijd zijn bereikt met de BOTS app: de toekomst van algoritmisch handelen.

Beleggen met BOTS gaat als een speer

Een van de grote successen is behaald met de crowfundactie van afgelopen maanden. Deze is zo goed als vol en heeft meer dan vier miljoen euro opgehaald, volgens Groos mede dankzij Business Class. Sinds de lancering van de BOTS app in mei 2020, zijn er inmiddels zo’n 200.000 downloads behaald. En dit is nog maar het begin, want de internationale uitrol is begonnen. Zo zullen onder andere de UK, Spanje, België, Hongarije, Bulgarije, Denemarken, Slowakije en Kroatië komende maanden ook niet meer om beleggingsapp BOTS heen kunnen. Uiteindelijk zal de gehele wereld volgen en gaan beleggen met BOTS, als het aan Groos ligt.

Bitcoin records
Eind december en begin januari zijn de gebruikers aantallen haast verdubbeld, door de enorm reurige cryptomarkt. Gedurende deze tijd tikte de digitale cryptomunt, Bitcoin, record na record aan. Een all time Bitcoin record van $40.000 werd voorbij gestreefd in januari. Hierna werd de gehele waarde van de cryptomarkt voorbij de biljoen euro geschat.
De gebruikers pikken dit ook op en begrijpen dat sparen op dit moment geen zoden aan de dijk zet. Ze geloven ook steeds meer in belegging in de cryptomarkt. Via de BOTS app kan iedereen op een eenvoudige manier beleggen zonder gedoe en al te veel kennis. Dit gaat namelijk via bots zonder emoties die dag en nacht op zoek gaan naar de beste kansen.

Investeerderscollectief

Een apart programma is in de maak, voor diegene die ook in de groeipotentie van BOTS gelooft en meer interesse heeft in een investering boven de € 250.000. Bij interesse kunt u hierover alvast contact opnemen met anita@revenyou.io

Meer informatie kunt u vinden op www.bots.io