Video's

BOTS by RevenYOU

Colin Groos (CCO) legt uit waarom algoritmisch handelen de toekomst heeft en waarom diversifiëring van beleggingsportfolio’s middels investeringen in Bitcoin en andere crypto valuta interessant is. Sinds de lancering van hun BOTS app in mei 2020, zijn er inmiddels 155.000 downloads van de app. Onze gebruikers begrijpen dat sparen op dit moment geen zoden aan de dijk zet. Via de BOTS app wordt een beleggingsportefeuille volledig gerund door efficiënte algoritmes: bots zonder emoties die dag en nacht op zoek gaan naar de beste kansen.

Bots gold
Sinds kort biedt BOTS ook BOTS GOLD aan. Speciaal voor gebruikers van de app die met €10.000,-- of meer willen handelen. Deze gebruikers krijgen hun eigen contactpersoon binnen BOTS die ondersteuning biedt bij de opbouw van de beleggingsportefeuille en de gebruikers informeert over de resultaten. Daarnaast worden er speciale events georganiseerd voor deze gebruikers.

Diversificeren van beleggingsportefeuille

BOTS handelt in cryptovaluta, zoals de bitcoin. Een goede aanvulling op elke beleggingsportefeuille. Verschillende onderzoeken hebben laten zien dat Bitcoin een positieve impact heeft op de diversifiëring van beleggingsportfolio’s. Bitcoin is niet gecorreleerd aan andere activaklassen, hoewel dat soms wel zo lijkt. Hierdoor adviseren velen om minimaal 5% van uw vermogen in Bitcoin te steken.

Meer informatie kunt u vinden op www.bots.io/gold