Video's

Jos Beeres Wijnkoperij

Castillo Ygay Gran Reserva Especial van Marqués de Murrieta is Wijn van de Week. Deze iconische rode topwijn wordt gemaakt van de beste Tempranillo en Mazuelo druiven van een exclusief plateau van Finca Ygay. De Castillo Ygay Gran Reserva heeft reeds drie eeuwen overleefd en blijft record na record verbreken. Per fles kost deze superieure wijn € 109,95. Bij aankoop van 6 flessen kost de wijn € 100,- per fles en wordt de wijn geleverd in originele houten wijnkist van Murrieta!

Daarnaast presenteren wij u graag de Reserva van Marquès de Murrieta. Murrieta heeft een lange en grote reputatie hoog te houden en bewijst met de Reserva één van de beste producenten ter wereld te zijn. Deze krachtige en kruidige wijn past erg goed bij vlees gerechten en wildschotels. Per fles slechts € 20,-.Bestel de wijnen van Marqués de Murrieta ook los per fles. De Wijn van de Week en alle andere wijnen van Murrieta vindt u op www.josbeeres.nl
 
Wijn bestellen online
Van Antwerpen tot Zwolle, wijn bestelt u gemakkelijk online bij Jos Beeres Wijnkoperij. Jos Beeres bezorgt gratis in de Benelux bij bestelling vanaf zes flessen. Op werkdagen voor 18.00 uur online besteld, wordt de volgende dag geleverd. Tijdens kantooruren bellen met het team van Jos Beeres Wijnkoperij kan uiteraard ook. Het telefoonnummer is 050 – 313 22 41.
• Gratis bezorging vanaf 6 flessen
• Op werkdagen bestellen voor 18.00 uur, de volgende dag in huis
• Bij 12 flessen van dezelfde wijnsoort, krijgt u de 12de fles van Jos gratis (m.u.v. aanbiedingswijnen)
• Bestellen door te bellen en advies op maat via 050 - 313 22 41
• Zending te volgen via track & trace
 
Meer informatie kunt u vinden op www.josbeeres.nl