Video's

Aberfeld International Vermogensbeheer

Janette Buitenkamp van Aberfeld International Vermogensbeheer geeft haar visie over de ontwikkelingen op de beurs en vertelt welke aandelen aantrekkelijk zijn of juist niet.
Aberfeld behaalde zeer goede resultaten voor haar cliënten en ook voor 2021 zijn de portefeuilles goed gepositioneerd. Geld brengt lasten met zich mee en levert niets meer op.
Een vermogensbeheerder die is gespecialiseerd in aandelen en renteproducten kan de oplossing zijn voor uw vraagstuk. Buitenkamp zal deze keer ook een aantal aandelen van Europese bedrijven met Harry bespreken.

Aberfeld heeft een team van vermogensbeheerders pur sang en levert financieel maatwerk voor de particuliere belegger. “Afspraken met klanten staan bij ons als een huis, beleggen is ons vak,” aldus Buitenkamp. Aberfeld belegt de portefeuilles gespreid over sectoren in gedegen assets, daardoor behouden de klanten met hun beleggingsportefeuille een stuk flexibiliteit. Immers kunnen situaties en omstandigheden altijd veranderen.

Nieuwsbrief en contact

Wilt u de nieuwsbrief van Aberfeld ontvangen om op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen die belangrijk zijn voor het beheer van uw vermogen, cliënt worden of een onafhankelijke second opinion aanvragen? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact op.
 
Meer informatie kunt u vinden op www.aberfeld.nl