Video's

Jos Beeres Wijnkoperij

Castello Romitorio Toscana RomiTòro is Wijn van de Week. In Toscane maakt Filippo Chia deze diep robijnrode wijn. De complexe geuren van rijp rood fruit (kers, pruim) aangevuld met specerijen (zwarte peper, vanille) komen al snel naar voren. De smaak is vol en uitgesproken met een mooie balans tussen zwoel rijp fruit en een krachtige structuur. Uitstekend bij rijke pasta’s, stevige vleesgerechten, of gerijpte kazen. Nu € 14,95 per fles (normaal € 16,95).

Een tweesterrendiner uit uw eigen keuken?

Dat kan! Niemand minder dan Martin Kruithof, patron-cuisinier van De Lindenhof (**) in Giethoorn hebben wij bereid gevonden om twee kerstmenu’s samen te stellen. Bij ieder van beide menu’s zorgen wij voor feestelijke wijnen die perfect passen bij de gerechten.

U bestelt een van de twee of beide Lindenhof-wijnpakketten. Daarin treft u een aperitiefbubbel, een witte wijn voor bij het voorgerecht, twee witte voor bij het tussengerecht en twee rode voor bij het hoofdgerecht. De bijbehorende recepten zijn goed te maken door iedere thuiskok. Culinair hoogstandje gegarandeerd! U kunt veilig online bestellen. Doe dat op tijd, ook als u later de pakketten geleverd wil hebben, dan kan de bestelling alvast gereserveerd worden.

De Wijn van de Week en onze wijnpakketten vindt u op www.josbeeres.nl
 
Wijn bestellen online
Van Antwerpen tot Zwolle, wijn bestelt u gemakkelijk online bij Jos Beeres Wijnkoperij. Jos Beeres bezorgt gratis in de Benelux bij bestelling vanaf zes flessen. Op werkdagen voor 18.00 uur online besteld, wordt de volgende dag geleverd. Tijdens kantooruren bellen met het team van Jos Beeres Wijnkoperij kan uiteraard ook. Het telefoonnummer is 050 – 313 22 41.
• Gratis bezorging vanaf 6 flessen
• Op werkdagen bestellen voor 18.00 uur, de volgende dag in huis
• Bij 12 flessen van dezelfde wijnsoort, krijgt u de 12de fles van Jos gratis (m.u.v. aanbiedingswijnen)
• Bestellen door te bellen en advies op maat via 050 - 313 22 41
• Zending te volgen via track & trace
 
Meer informatie kunt u vinden op www.josbeeres.nl