Video's

Jos Beeres Wijnkoperij

Di Lenardi Pinot Grigio is Wijn van de Week. Een geurige, droge en licht tintelende witte wijn met een frisse smaakstructuur. Erg lekker bij gepocheerde of gebakken vis, bij schaal- en schelpdieren of als aperitief. Nu voor slechts € 7,95 per fles (normaal € 9,95).
 
Bestel ook het Di Lenardo wijnpakket! In dit proefpakket ontvangt u zes heerlijke en verschillende wijnen van het wijnhuis Di Lenardo. Naast de Wijn van de Week treft u een zachte Chardonnay, twee Merlots van topkwaliteit, de zeer geliefde Ronco Nolè en niet te vergeten het paradepaardje van Di Lenardo: de Giulia Thanks! Deze topcollectie kost normaal gesproken € 85,45, nu slechts € 70,00! De Wijn van de Week, dit wijnpakket en alle andere vindt u op www.josbeeres.nl

Wijn bestellen online

Van Antwerpen tot Zwolle, wijn bestelt u gemakkelijk online bij Jos Beeres Wijnkoperij. Jos Beeres bezorgt gratis in de Benelux bij bestelling vanaf zes flessen. Op werkdagen voor 18.00 uur online besteld, wordt de volgende dag geleverd. Tijdens kantooruren bellen met het team van Jos Beeres Wijnkoperij kan uiteraard ook. Het telefoonnummer is 050 – 313 22 41.
• Gratis bezorging vanaf 6 flessen
• Op werkdagen bestellen voor 18.00 uur, de volgende dag in huis
• Bij 12 flessen van dezelfde wijnsoort, krijgt u de 12de fles van Jos gratis (m.u.v. aanbiedingswijnen)
• Bestellen door te bellen en advies op maat via 050 - 313 22 41
• Zending te volgen via track & trace
 
Meer informatie kunt u vinden op www.josbeeres.nl