Video's

Aberfeld International Vermogensbeheer

Janette Buitenkamp van Aberfeld International Vermogensbeheer geeft haar visie over de ontwikkelingen op de beurs en vertelt welke aandelen aantrekkelijk zijn of juist niet. Ook bespreekt ze de technologiesector. Is dat nog wel de sector waar men naar moet kijken nu in de Verenigde Staten de technologie-aandelen een flinke koersdreun hebben gekregen? Ook kwamen er veel derdekwartaalcijfers van bedrijven die belangrijk zijn voor de aandelen. Deze cijfers bepalen immers voor een belangrijk deel de koers naar de toekomst toe. Janette Buitenkamp zal een aantal bedrijven die met cijfers kwamen met Harry bespreken.

Aberfeld heeft een team van vermogensbeheerders pur sang en levert financieel maatwerk voor de particuliere belegger. “Afspraken met klanten staan bij ons als een huis, beleggen is ons vak,” aldus Buitenkamp. Aberfeld won een prestigieuze bokaal als meest onderscheidende belegger van Nederland om hun gedegen rendementen. Aberfeld belegt de portefeuilles gespreid over sectoren in gedegen assets, daardoor behouden de klanten met hun beleggingsportefeuille een stuk flexibiliteit. Immers kunnen situaties en omstandigheden altijd veranderen.

Nieuwsbrief en contact

Wilt u de nieuwsbrief van Aberfeld ontvangen om op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen die belangrijk zijn voor het beheer van uw vermogen, cliënt worden of een onafhankelijke second opinion aanvragen? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact op.
 
Meer informatie kunt u vinden op www.aberfeld.nl