Video's

Jos Beeres Wijnkoperij

Cantine Due Palme Negroamaro Domiziano is Wijn van de Week. De wijn die geen introductie nodig heeft. Al jaren staat deze rode wijn uit Apulië bij onze klanten op nummer 1 (jaarlijks meer dan een half miljoen flessen in de Nederlandse markt)! En dat is niet zomaar; de kruidigheid en gekonfijt fruit zorgen voor een wijnbeleving die je niet snel zult vergeten! Zon in het glas, warmte op de botten! De volle, ronde en zwoele smaak maakt dat je eindeloos van deze wijn kunt genieten. Ideaal dus om zomaar te drinken, maar ook zeker geschikt om te serveren bij een kruidige stoofgerechten of bij gegrild vlees met lekker sausje! In de horeca verkozen tot lekkerste huiswijn… nu de beste wijn voor thuis!

Wijnglazen cadeau
Bestel nu 12 flessen Domiziano en ontvang een set van zes Royal Leerdam wijnglazen cadeau t.w.v. € 28,48! Vanaf 12 flessen betaalt u slechts € 5,96 per fles (normaal € 6,50). De Wijn van de Week en alle wijnpakketten vindt u op www.josbeeres.nl

Wijn bestellen online
Van Antwerpen tot Zwolle, wijn bestelt u gemakkelijk online bij Jos Beeres Wijnkoperij. Jos Beeres bezorgt gratis in de Benelux bij bestelling vanaf zes flessen. Op werkdagen voor 18.00 uur online besteld, wordt de volgende dag geleverd. Tijdens kantooruren bellen met het team van Jos Beeres Wijnkoperij kan uiteraard ook. Het telefoonnummer is 050 – 313 22 41.
• Gratis bezorging vanaf 6 flessen
• Op werkdagen bestellen voor 18.00 uur, de volgende dag in huis
• Bij 12 flessen van dezelfde wijnsoort, krijgt u de 12de fles van Jos gratis (m.u.v. aanbiedingswijnen)
• Bestellen door te bellen en advies op maat via 050 - 313 22 41
• Zending te volgen via track & trace
 
Meer informatie kunt u vinden op www.josbeeres.nl