Video's

Jos Beeres Wijnkoperij

De Wijn van de Week is de Camino de Caza Almansa Tinto. In het Spaanse Almansa maakt wijnmaker Juan Pablo Bonete deze schitterende, betaalbare volrode wijn met een krachtig aroma van vanille, rijp rood fruit en lichte kruiden. De smaak zet geurig en rond in en eindigt met een soepele afdronk. Hierdoor is de wijn een fijne begeleider van wildschotels en kruidige gerechten. Nu voor slechts € 8,95 per fles (normaal € 10,45).
 
Daarnaast wijzen wij u graag op het Wijnpakket Piqueras. In dit pakket treft u zes heerlijke wijnen van Bodegas Piqueras, u ontvangt drie flessen van de kruidige Piqueras Black Label en drie flessen van de geurige White Label van Verdejo en Sauvignon Blanc. Per wijnpakket nu slechts € 36,95 (normaal € 41,10)!

De Wijn van de Week en alle wijnpakketten vindt u op www.josbeeres.nl
 
Wijn bestellen online
Van Antwerpen tot Zwolle, wijn bestelt u gemakkelijk online bij Jos Beeres Wijnkoperij. Jos Beeres bezorgt gratis in de Benelux bij bestelling vanaf zes flessen. Op werkdagen voor 18.00 uur online besteld, wordt de volgende dag geleverd. Tijdens kantooruren bellen met het team van Jos Beeres Wijnkoperij kan uiteraard ook. Het telefoonnummer is 050 – 313 22 41.
• Gratis bezorging vanaf 6 flessen
• Op werkdagen bestellen voor 18.00 uur, de volgende dag in huis
• Bij 12 flessen van dezelfde wijnsoort, krijgt u de 12de fles van Jos gratis (met uitzondering van aanbiedingswijnen)
• Bestellen door te bellen en advies op maat via 050 - 313 22 41
• Zending te volgen via track & trace
 
Meer informatie kunt u vinden op www.josbeeres.nl