Video's

Jos Beeres Wijnkoperij

DeMorgenzon Stellenbosch DMZ Chardonnay is Wijn van de Week. Een verleidelijke, moderne witte wijn uit het relatief koele gedeelte van Stellenbosch. Hier maakt de ‘witte wijntovenaar’, Carl van der Merwe een serie topwijnen die tot de beste van Zuid-Afrika behoren. Waaronder de volle, romige Chardonnay met verfijnd eikenhout in het aroma. Erg lekker bij visgerechten en gevogelte, maar ook bij pasta carbonara. Nu slechts € 10,50 per fles (normaal € 12,75).

Wereldse smaken
Daarnaast wijzen we u graag op ons nieuwe wijnpakket: Wereldse Smaken! Wereldse smaken van de meest bekende druivensoorten, de meest pure smaken uit alle windstreken van de wereld die je maar kunt bedenken. De meest strak droge witte Sauvignon Blanc (Nieuw Zeeland), de rondste boterzachte Chardonnay van DeMorgenZon (Zuid Afrika) die bij het ochtendgloren de eerste zonnestralen ontvangt om optimaal te rijpen, rosé de S (Grenache) uit de enige echte wijnstreek die Frankrijk laat blozen bij wijn (Frankrijk, Provence), een zwoele rode kus uit het zooltje van de hak van de laars, Negroamaro (due Palme, Italië) een pitte Spaanse Syrah en tot slot de meest pittige Cabernet Sauvignon met karakter uit Chili. Dit is verrassen met druiven de wereld rond. Zeer geschikt te combineren met de mooiste gerechten maar ook zoals je mag verwachten voor het beste moment: solo in het glas. Dit voor slechts € 50,- per wijnpakket.

Kijk op de website voor onze andere mooie wijnpakketten. Een prachtige kans om kennis te maken met onze diverse wijnen en zo uw favoriet te ontdekken. Ideaal om verschillende kwaliteitswijnen te proeven, maar ook erg leuk om cadeau te doen voor de liefhebber.

De Wijn van de Week en alle wijnpakketten vindt u op www.josbeeres.nl
 
Wijn bestellen online

Van Antwerpen tot Zwolle, wijn bestelt u gemakkelijk online bij Jos Beeres Wijnkoperij. Jos Beeres bezorgt gratis in de Benelux bij bestelling vanaf zes flessen. Op werkdagen voor 18.00 uur online besteld, wordt de volgende dag geleverd. Tijdens kantooruren bellen met het team van Jos Beeres Wijnkoperij kan uiteraard ook. Het telefoonnummer is 050 – 313 22 41.
• Gratis bezorging vanaf 6 flessen
• Op werkdagen bestellen voor 18.00 uur, de volgende dag in huis
• Bij 12 flessen van dezelfde wijnsoort, krijgt u de 12de fles van Jos gratis (met uitzondering van aanbiedingswijnen)
• Bestellen door te bellen en advies op maat via 050 - 313 22 41
• Zending te volgen via track & trace
 
Meer informatie kunt u vinden op www.josbeeres.nl