Video's

Jos Beeres Wijnkoperij

Bon Remède Ventoux La Grange Delay is Wijn van de Week. In de Ventoux maken Frédéric en Lucile Delay een zeer fraaie wijn met een volrode tint en een krachtig aroma. De smaak zet krachtig in en ontwikkelt zich evenwichtig en eindigt aromatisch met milde tannine. Heerlijk om te serveren bij geurige stoofgerechten, maar ook erg lekker bij lams- of rundvlees van de grill. Nu slechts € 7,95 (normaal € 9,20). Er is ook een 1,5 liter magnumfles van de Wijn van de Week beschikbaar, deze kost nu slechts € 16,95. Heel uniek om erbij te bestellen.

Daarnaast wijzen we u graag op onze geliefde wijnpakketten. Een prachtige kans om kennis te maken met onze diverse wijnen en zo uw favoriet te ontdekken. Ideaal om verschillende kwaliteitswijnen te proeven, maar ook erg leuk om cadeau te doen voor de liefhebber.

De Wijn van de Week en alle wijnpakketten vindt u op www.josbeeres.nl
 
Wijn bestellen online
Van Antwerpen tot Zwolle, wijn bestelt u gemakkelijk online bij Jos Beeres Wijnkoperij. Jos Beeres bezorgt gratis in de Benelux bij bestelling vanaf zes flessen. Op werkdagen voor 18.00 uur online besteld, wordt de volgende dag geleverd. Tijdens kantooruren bellen met het team van Jos Beeres Wijnkoperij kan uiteraard ook. Het telefoonnummer is 050 – 313 22 41.
• Gratis bezorging vanaf 6 flessen
• Op werkdagen bestellen voor 18.00 uur, de volgende dag in huis
• Bij 12 flessen van dezelfde wijnsoort, krijgt u de 12de fles van Jos gratis (met uitzondering van aanbiedingswijnen)
• Bestellen door te bellen en advies op maat via 050 - 313 22 41
• Zending te volgen via track & trace
 
Meer informatie kunt u vinden op www.josbeeres.nl