Video's

Fintessa Vermogensbeheer

Martine Hafkamp, eigenaar en algemeen directeur van Fintessa Vermogensbeheer, geeft deze week de beursupdate. Ze bespreekt met Harry een aantal interessante bedrijven waarin Fintessa voor haar cliënten belegt en vooral waarom zij daarin voor hen investeert. De wereldwijde spreiding plus de combinatie van groei- en waardeaandelen maken dat de portefeuilles van haar cliënten wel tegen een stootje kunnen, ook in deze tijden van corona.

Dat haar gedegen beleggingsbeleid en goede keuzes voor cliënten gewaardeerd worden blijkt wel uit het feit dat Fintessa eerder dit jaar voor het negende jaar op rij is gekozen tot de Beste Vermogensbeheerder door de lezers van Cash en cashcow.nl. Een groot compliment volgens Hafkamp. “Zeker in deze roerige tijden spreekt er extra veel waardering uit voor de beleggingsfilosofie en -strategie zoals wij die voor onze cliënten uitvoeren.” Tevens is Martine Hafkamp zelf een van de vijf kanshebbers voor de Cashcow Award van Beste Beleggingsexpert.

Wilt u cliënt worden, op de hoogte blijven van het laatste nieuws of wilt u bijvoorbeeld een onafhankelijke second opinion, neem dan gerust contact op.

Meer informatie kunt u vinden op www.fintessa.nl