Video's

Bots

Michiel Stokman (CEO) en Colin Groos (CCO) praten over het succes dat RevenYOU de afgelopen tijd heeft doorgemaakt met het door hen ontwikkelde handelsplatform BOTS. De BOTS app is tijdens de lockdown live gegaan en is goed opgepakt door het Nederlandse publiek. Binnen 4 maanden hebben zij meer dan 50 duizend gebruikers. De app maakt het mogelijk om geautomatiseerd te beleggen. De handelsstrategieën die in de app te vinden zijn noemen ze ‘bots’.

De BOTS app van RevenYOU is een uniek product. Een platform waar iedereen in de wereld zijn strategie kwijt kan en waar iedereen een dergelijke strategie in de gaten kan houden en kan gebruiken. Er is geen ander fintech bedrijf in de wereld dat de vele innovatieve aspecten van dit platform in combinatie met de focus op toegankelijkheid combineert. Doordat de bots goed handelen met het ingelegde vermogen is er een relatief hoog handelsvolume. Hiermee is BOTS een zeer mooi verdienmodel aan het realiseren.

Roadshow
Interesse of wilt u meer informatie? Meld u dan aan voor een van de roadshows waar u de ondernemers achter dit bedrijf kunt ontmoeten.

Dinsdag 6 oktober
15.30 t/m 17.30 uur
Philharmonie in Haarlem
Lange Begijnestraat 11, Haarlem

Donderdag 8 oktober
15.30 t/m 17.30 uur
Philharmonie in Haarlem
Lange Begijnestraat 11, Haarlem

Dinsdag 20 oktober
15.30 t/m 17.30 uur
Philharmonie in Haarlem
Lange Begijnestraat 11, Haarlem

Bij de roadshows worden maatregelen omtrent Corona in acht genomen. Er zijn zeer beperkte plekken beschikbaar. Aanmelden voor de roadshow kan via deze link.

Meer informatie kunt u vinden op https://www.bots.io/