Video's

Aberfeld International Vermogensbeheer

Janette Buitenkamp van Aberfeld International Vermogensbeheer geeft deze week haar visie op de beurs. Door de lage rente is het niet gemakkelijk voor mensen om rendement te genereren over hun vermogen. Buitenkamp bepreekt met Harry aandelen waar Aberfeld de vinger aan de pols heeft. Ze is het tikkende hart binnen vermogensbeheerder Aberfeld International als het gaat om persoonlijk contact. “Het draait tenslotte om u en uw vermogen en dat staat centraal bij Aberfeld. Ons team levert financieel maatwerk en afspraken met klanten staan als een huis dat is ons vak,” vertelt ze.

Aberfeld won de pretentieuze bokaal ‘meest onderscheidende belegger’ van Nederland om hun gedegen rendementen waar ons beleggingsteam uiteraard trots op is. Aberfeld belegt de portefeuilles hoofdzakelijk in gedegen assets waardoor de klanten met hun beleggingen flexibiliteit houden. Buitenkamp: “Dat vinden wij belangrijk. Situaties en omstandigheden kunnen immers altijd onverwacht anders lopen. Ook daarin denken we graag met de klant mee.”
 
Wilt u cliënt worden, op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen die belangrijk zijn voor het beheer van uw vermogen of wilt u bijvoorbeeld een onafhankelijke second opinion, neem dan gerust vrijblijvend contact op.

Meer informatie kunt u vinden op www.aberfeld.nl