Video's

Jos Beeres Wijnkoperij

Domaine Arjolle Equilibre Limited Cabernet-Merlot-Syrah is Wijn van de Week. In de Languedoc maakt François Teisserenc deze prachtige, vol smakende wijn van de meest expressieve en rijpe druiven. De helft van de wijn rijpt 6 maanden in eiken fusten en wordt vervolgens samengevoegd met het deel uit de tank. Het resultaat is een overtuigende wijn met een luxe geur en volle, kruidige smaken. Erg lekker bij gerechten van de grill. Nu voor slechts € 8,95 (normaal € 10,95).

Bestel ook het Arjolle Zero wijnpakket
Ook wijzen wij u graag op het Arjolle Zero Wijnpakket. Zes fantastische alcoholvrije wijnen van Arjolle. De witte en rode variant zijn door het AD verkozen tot de twee beste alcoholvrije wijnen. Maak nu kennis met deze heerlijke alcoholvrije topwijnen in dit voordelige pakket. Per wijnpakket slechts € 53,70! Lees verder en bestel op www.josbeeres.nl
 
Wijn bestellen online

Van Antwerpen tot Zwolle, wijn bestelt u gemakkelijk online bij Jos Beeres Wijnkoperij. Jos Beeres bezorgt gratis in de Benelux bij bestelling vanaf zes flessen. Op werkdagen voor 18.00 uur online besteld, wordt de volgende dag geleverd. Tijdens kantooruren bellen met het team van Jos Beeres Wijnkoperij kan uiteraard ook. Het telefoonnummer is 050 – 313 22 41.
• Gratis bezorging vanaf 6 flessen
• Op werkdagen bestellen voor 18.00 uur, de volgende dag in huis
• Bij 12 flessen van dezelfde wijnsoort, krijgt u de 12de fles van Jos gratis (met uitzondering van aanbiedingswijnen)
• Bestellen door te bellen en advies op maat via 050 - 313 22 41
• Zending te volgen via track & trace
 
Meer informatie kunt u vinden op www.josbeeres.nl