Video's

Ambassador Vermogensbeheer

Erik Nugteren neemt deze week met Harry de internationale aandelenbeurzen door. Hoe kijkt Ambassador Vermogensbeheer naar de huidige stand van de beurzen in deze onrustige tijd? Nugteren is partner en algemeen directeur van Ambassador Vermogensbeheer. Zij zijn een value belegger met ruim 300 miljoen euro aan belegd vermogen. Waar ruim 90% van de markt portefeuilles samenstelt met beleggingsfondsen en trackers, belegt Ambassador hoofdzakelijk in individuele titels op basis van eigen research en volgens de value methodiek.

Naast aandacht voor een aantal value aandelen, zal Ambassador Vermogensbeheer samen met het Mint Tower Arbitrage Fund een tweetal presentaties organiseren op Golfclub The International (Badhoevedorp). Het thema zal zijn: behoud van kapitaal.

Op de website staat het laatste nieuws van Ambassador Vermogensbeheer en ook de nieuwe video’s per mandaat. Wanneer u daar een welkomstpakket aanvraagt, blijft u meteen op de hoogte van de mutaties in de portefeuilles (Value, Hoog Inkomen, Vastgoed en Behoud van kapitaal). U kunt inschrijven voor de presentaties die in oktober zijn gepland (6 oktober en 8 oktober The International) en de presentaties in de daaropvolgende maand (op 3 november en 5 november in Blaricum/ sociëteit Wexxs). Vanwege de coronarichtlijnen zijn er beperkte aantal plaatsen beschikbaar.

Meer informatie kunt u vinden op www.ambassadorvermogensbeheer.nl