Video's

Jos Beeres Wijnkoperij

Domaine Coudoulet Viognier is Wijn van de Week. Een heerlijke aromatische, droge witte wijn met nuances van appel en perzik. De druiven van oude wijnstokken zorgen voor een ronde en evenwichtige smaak, met een geurige afdronk. Heerlijk om in te zetten als aperitief, maar ook erg lekker bij visgerechten en zomerse salades. Nu voor slechts € 7,95 (normaal € 9,20).

Daarnaast wijzen we u graag op het Coudoulet Wijnpakket. In dit pakket treft u zes heerlijke wijnen van het wijnhuis Domaine Coudoulet. Naast de Viognier (Wijn van de Week), ontvangt u ook de veelzijdige Pinot Noir. Erg lekker als begeleider van gevogelte of geroosterde groenten. Het pakket kost u nu slechts € 47,70 (normaal € 54,45). Lees verder en bestel op www.josbeeres.nl
 
Wijn bestellen online
Van Antwerpen tot Zwolle, wijn bestelt u gemakkelijk online bij Jos Beeres Wijnkoperij. Jos Beeres bezorgt gratis in de Benelux bij bestelling vanaf zes flessen. Op werkdagen voor 18.00 uur online besteld, wordt de volgende dag geleverd. Tijdens kantooruren bellen met het team van Jos Beeres Wijnkoperij kan uiteraard ook. Het telefoonnummer is 050 – 313 22 41.
• Gratis bezorging vanaf 6 flessen
• Op werkdagen bestellen voor 18.00 uur, de volgende dag in huis
• Bij 12 flessen van dezelfde wijnsoort, krijgt u de 12de fles van Jos gratis (met uitzondering van aanbiedingswijnen)
• Bestellen door te bellen en advies op maat via 050 - 313 22 41
• Zending te volgen via track & trace
 
Meer informatie kunt u vinden op www.josbeeres.nl