Video's

Jos Beeres Wijnkoperij

De Cuvée Prestige van Château Cap Saint-Martin is Wijn van de Week. Het is het beste wat het wijnmakersechtpaar Pierre en Béatrice Ardoin produceren in hun wijngaarden in Blayais, Bordeaux. Een volle, rode wijn met een verfijnd aroma van eikenhout en gerijpte tonen. Heerlijk bij rood vlees zoals entrecote en tournedos, maar ook heerlijk buiten de maaltijd om. Nu voor slechts € 11,50 (normaal € 12,95).

Ook de dinerkisten van Jos Beeres zijn nog te bestellen. Smaakvolle selecties waarmee u voor, tijdens en na een feestelijk diner van kunt genieten. Deze wijnpakketten zijn ook zeer geschikt om te geven aan een relaties, familie en geliefden. Lees verder en bestel op www.josbeeres.nl

Wijn bestellen online
Van Antwerpen tot Zwolle, wijn bestelt u gemakkelijk online bij Jos Beeres Wijnkoperij. Jos Beeres bezorgt gratis in de Benelux bij bestelling vanaf zes flessen. Op werkdagen voor 18.00 uur online besteld, wordt de volgende dag geleverd. Tijdens kantooruren bellen met het team van Jos Beeres Wijnkoperij kan uiteraard ook. Het telefoonnummer is 050 – 313 22 41.
• Gratis bezorging vanaf 6 flessen
• Op werkdagen bestellen voor 18.00 uur, de volgende dag in huis
• Bij 12 flessen van dezelfde wijnsoort, krijgt u de twaalfde fles van Jos gratis (m.u.v. aanbiedingswijnen)
• Bestellen door te bellen en advies op maat via 050 - 313 22 41
• Zending te volgen via track & trace
 
Meer informatie kunt u vinden op www.josbeeres.nl