Video's

Jos Beeres Wijnkoperij

Speciaal voor de feestdagen is dé Amarone uit Valpolicella (Italië) van het befaamde wijnhuis Accordini de Wijn van de Week. Amarone wordt op een bijzondere manier gemaakt van ingedroogde druiven, voornamelijk Corvina Veronese. Na gisting rijpt de wijn ongeveer twee jaar in kleine eikenhouten fusten en vervolgens op fles. Een heerlijk geconcentreerde wijn, die altijd erg populair is rond de feestdagen. Nu voor de speciale aanbiedingsprijs van € 29,95 per fles (normaal € 41,55).

Ook de dinerkisten van Jos Beeres zijn erg populair! Deze kunt u de hele week nog bestellen. Smaakvolle selecties waarmee u voor, tijdens en na een feestelijk diner van kunt genieten. Deze wijnpakketten zijn ook zeer geschikt om te schenken aan een relaties, familie en geliefden. Lees verder op www.josbeeres.nl

Wijn bestellen online

Van Antwerpen tot Zwolle, wijn bestelt u gemakkelijk online bij Jos Beeres Wijnkoperij. Jos Beeres bezorgt gratis in de Benelux bij bestelling vanaf zes flessen. Op werkdagen voor 18.00 uur online besteld, wordt de volgende dag geleverd. Tijdens kantooruren bellen met het team van Jos Beeres Wijnkoperij kan uiteraard ook. Het telefoonnummer is 050 – 313 22 41.
• Gratis bezorging vanaf 6 flessen
• Op werkdagen bestellen voor 18.00 uur, de volgende dag in huis
• Bij 12 flessen van dezelfde wijnsoort, krijgt u de twaalfde fles van Jos gratis (m.u.v. aanbiedingswijnen)
• Bestellen door te bellen en advies op maat via 050 - 313 22 41
• Zending te volgen via track & trace
 
Meer informatie kunt u vinden op www.josbeeres.nl