Video's

Jos Beeres Wijnkoperij

Wijn van de Week is Chateau Musar 2011. De parel uit het assortiment van Jos Beeres Wijnkoperij. Chateau Musar is een bijzondere rode wijn uit een bijzonder gebied. Namelijk de Bekaa vallei in Libanon. In het bijzondere microklimaat van deze vallei ontwikkelen de druiven van Musar optimaal. De wijnen rijpen vervolgens zeker 12 maanden op eikenhouten fusten en daarna minstens 7 jaar op de fles. Oogstjaar 2011 mag tot een bijzonder jaar gerekend worden met een ongekende kwaliteit. Per fles € 36,45 en gratis thuisbezorgd vanaf 2 flessen.

Lees verder en bestel op www.josbeeres.nl

Proeven aan de Kust
Op zondag 17 november organiseert Jos Beeres Wijnkoperij een wijnproeverij in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee. Met een breed aanbod aan wijnen, deskundige informatie van de makers zelf, bijpassende hapjes en Tonny Eyk aan de vleugel, belooft dit een mooie zondagmiddag te worden. Kaarten voor dit evenement kunt u hier bestellen.

Wijn bestellen

Vanuit uw luie stoel bestelt u online per fles, per doos of desgewenst een hele pallet. Geen internet? Tijdens kantooruren kunt u ook bellen met het team van Jos Beeres Wijnkoperij. Het telefoonnummer is 050 – 313 22 41. Jos Beeres bezorgt gratis in de Benelux bij bestelling vanaf zes flessen. Op werkdagen voor 18.00 uur online besteld, wordt de volgende dag geleverd.

Meer informatie kunt u vinden op www.josbeeres.nl