Video's

Jos Beeres Wijnkoperij

Wijn van de Week is Boschendal Sauvignon Blanc Grande Cuvée. Een heerlijke stro-kleurige, Zuid-Afrikaanse wijn met aroma's van kruiden en tropische vruchten. Door het nauwkeurige snoeiproces profiteren de druiven van een optimale rijping. De ideale partner voor gerookte vis, schaal- en schelpdieren en gevogelte of kalfsvlees gerechten. Nu voor slechts € 10,95 (normaal € 14,50).
 
Lees verder en bestel op www.josbeeres.nl

Proeven aan de Kust
Op zondag 17 november organiseert Jos Beeres Wijnkoperij een wijnproeverij in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee. Met een breed aanbod aan wijnen, deskundige informatie van de makers zelf, bijpassende hapjes en Tonny Eyk aan de vleugel, belooft dit een mooie zondagmiddag te worden. Kaarten voor dit evenement kunt u hier bestellen.

Wijn bestellen
Vanuit uw luie stoel bestelt u online per fles, per doos of desgewenst een hele pallet. Geen internet? Tijdens kantooruren kunt u ook bellen met het team van Jos Beeres Wijnkoperij. Het telefoonnummer is 050 – 313 22 41. Jos Beeres bezorgt gratis in de Benelux bij bestelling vanaf zes flessen. Op werkdagen voor 18.00 uur online besteld, wordt de volgende dag geleverd.

Meer informatie kunt u vinden op www.josbeeres.nl