Video's

National Geographic Expeditions

Suze gaat aan boord van het nieuwste Ponant-schip Le Dumont-d'Urville, waarmee namens National Geographic Expeditions luxe en inspirerende cruises worden verzorgd. Samen met Avila Reizen, officieel agent voor National Geographic Expeditions in Nederland, neemt Suze een kijkje in deze wereld van bijzondere bestemmingen, van Antarctica tot de turquoise wateren van het Caribisch gebied. Aan boord van Ponant’s milieu-gecertificeerde kleine schepen komt u dichterbij wildernis en wilde dieren, op plekken waar grotere schepen niet kunnen komen. De experts en fotografen van National Geographic reizen met u mee en geven deze bijzondere reizen een extra dimensie.
 
Meer informatie kunt u vinden op www.opreismetnatgeo.nl

Kijkersaanbieding
Kijkers van Business Class ontvangen bij boeking een welkomstgeschenk in de vorm van een on board credit van € 200,- per persoon. Dit kunt u gebruiken voor bijvoorbeeld een heerlijke behandeling in de Spa. Bovendien ontvangt u een prachtige fles champagne in uw cabine om uw cruise mee in te luiden! Deze aanbieding is geldig bij boekingen tot 31 oktober 2019.

Kijk op www.opreismetnatgeo.nl voor meer informatie over deze aanbieding en de programma's van National Geographic Expeditions.