Video's

Jos Beeres Wijnkoperij

La Grange Delay is de topwijn van het kleine familiebedrijf Domaine du Bon Remède in Ventoux en is Wijn van de Week. De grenache en syrah druiven voor deze wijn zijn afkomstig van een bijzonder goed gelegen wijngaard met wijnstokken van gemiddeld 45 jaar oud. Een heerlijk krachtige, geconcentreerde en kruidige wijn uit de zuidelijke Rhône die goed samengaat met stoofgerechten, lams- en rundvlees. Nu voor slechts € 7,95 (normaal € 8,95). Klik hier om de wijn van de week te bestellen.


Proeven aan de Kust
Op zondag 17 november organiseert Jos Beeres Wijnkoperij een wijnproeverij in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee. Met een breed aanbod aan wijnen, deskundige informatie van de makers zelf, bijpassende hapjes en Tonny Eyk aan de vleugel, belooft dit een mooie zondagmiddag te worden. Kaarten voor dit evenement kunt u hier bestellen.

Wijn bestellen
Vanuit uw luie stoel bestelt u online per fles, per doos of desgewenst een hele pallet. Geen internet? Tijdens kantooruren kunt u ook bellen met het team van Jos Beeres Wijnkoperij. Het telefoonnummer is 050 – 313 22 41. Jos Beeres bezorgt gratis in de Benelux bij bestelling vanaf zes flessen. Op werkdagen voor 18.00 uur online besteld, wordt de volgende dag geleverd.

Meer informatie kunt u vinden op www.josbeeres.nl