Video's

TopParken Recreatiepark Beekbergen

Suze bezoekt Recreatiepark Beekbergen samen met marketing- en formulemanager Chadli Hachani. Het park ligt in het bos, aan de rand van de Veluwe en vlakbij Apeldoorn. De Veluwe trekt niet alleen veel toeristen uit eigen land, ook internationaal weet men dit bijzondere stukje Nederland steeds beter te vinden. In de omgeving is van alles te doen, van een bezoek aan Het Nationale Park de Hoge Veluwe en Paleis Het Loo tot Julianatoren en de Apenheul. Het park zelf heeft een buitenzwembad en een luxe restaurant.

Verkoopadviseur Michael Janssen presenteert een nieuw type vakantiewoning, de Beekhoeve. Uit onderzoek blijkt dat mensen steeds vaker met een afstand van elkaar leven. Gezien de huidige individualisering van de maatschappij heeft dit volgens TopParken invloed op het gevoel van privacy in- en rondom een vakantiewoning. Recreatiepark Beekbergen speelt met het ontwerp van de nieuwste vakantiewoning ‘de Beekhoeve’ in op deze trend. Er is zichtbaar rekening gehouden met privacy tijdens het inrichten en plaatsen van deze woning. Zo is de woning gelegen op een rustige kavel met een natuurlijke afscheiding.

Bezoek dit weekend de Open Dagen
Uw eigen vakantiewoning kopen op de Veluwe? Bezoek dan de Open Dagen van zaterdag 22 juni tot en met maandag 24 juni en ontdek het aanbod in Beekbergen. Maak als eerste kennis met de nieuwste vakantiewoning de Beekhoeve en profiteer van de speciale acties.

Bezoekadres
Kuiltjesweg 44
7361 TC Beekbergen


Meer informatie kunt u vinden op www.topparkenverkoop.nl/recreatiepark-beekbergen