Video's

TopParken Park Westerkogge

Suze is te gast op Park Westerkogge in Berkhout, gelegen vlakbij het Markermeer, de gezellige plaatsen Hoorn en Alkmaar en op slechts 20 minuten van Amsterdam. Samen met marketing- en formulemanager Chadli Hachani bekijkt Suze de verschillende faciliteiten op het park en ze bekijken de prachtige omgeving. Chadli vertelt onder andere dat er ruim 40 kilometer vaarroutes starten vanaf het park en dat het park beschikt over een verwarmd buitenzwembad en restaurant.

Olav Klaassen, adviseur van het Park Westerkogge, geeft meer informatie over de vakantiewoningen welke te koop zijn op het park. Deze zijn geschikt voor zowel eigen gebruik als voor de verhuur, uiteraard bepaald u zelf of hij de woning zelf gaat gebruiken of deze wil verhuren. Olav laat zien dat er verschillende woningen op het park te koop zijn die direct aan het water zijn gelegen.

18 t/m 20 mei – Open huis dagen
U bent zaterdag 18 april t/m maandag 20 april van harte welkom tijdens de open dagen op Park Westerkogge. Bekijk het park, de vakantiewoningen en de prachtige omgeving. De adviseurs van TopParken staan klaar om u te informeren over de mogelijkheden omtrent de aankoop van een vakantiewoning.

Alleen dit weekend profiteert u van een interessante open huis actie bij aankoop van een nieuwe vakantiewoning. U ontvangt namelijk twee gratis elektrische fietsen. Kom vrijblijvend langs of maak een afspraak met een van onze adviseurs op een door u gewenste datum en tijd.

Adresgegevens:
Lijsbeth Tijsweg 7
1647 LE Berkhout

Meer informatie kunt u vinden op https://www.topparkenverkoop.nl/