Video's

TopParken Landgoed de Scheleberg

Suze bezoekt samen met marketing- en formulemanager Chadli Hachani Landgoed de Scheleberg. Het landgoed is gelegen in Lunteren, midden op de Veluwe en op korte afstand van diverse bezienswaardigheden zoals Nationale Park de Hoge Veluwe.Op Landgoed de Scheleberg bevinden zich faciliteiten voor jong en oud, zoals een verwarmd zwembad, een tennisbaan en een restaurant.

Adviseur van het park is Olav Klaassen, hij vertelt dat er vakantiewoningen te koop zijn vanaf €88.437,- incl. btw en luxe 8-persoons villa's vanaf €337.222,- (incl. eigen grond). De vakantiewoningen en villa’s kunnen gedeeltelijk of volledig verhuurd worden, ook kunt u kiezen om de woning volledig voor uzelf te gebruiken.

Open Dagen 13t/m15 april
U bent zaterdag 13 april t/m maandag 15 april van harte welkom tijdens de Open Dagen. Bekijk het park, de vakantiewoningen en de prachtige omgeving en maak gelijk kennis met de vernieuwde horecagelegenheid @thePark Asia. De adviseurs van TopParken staan klaar om u te informeren over de mogelijkheden omtrent de aankoop van een vakantiewoning.

Alleen dit weekend profiteert u van interessante open huis acties bij aankoop van een vakantiewoning, zoals gratis tuinonderhoud, een gratis jacuzzi of gratis elektrische fietsen. Kom vrijblijvend langs of maak een afspraak met een van onze adviseurs op een door u gewenste datum en tijd.

Meer informatie kunt u vinden op www.topparkenverkoop.nl/landgoed-de-scheleberg

Adres:
Immenweg 15
6741 KP Lunteren