Video's

TopParken Résidence Valkenburg

Suze is in Schin op Geul in Zuid-Limburg op Résidence Valkenburg, gelegen vlakbij Valkenburg, Maastricht, Aken en Luik. Marketing- en formulemanager Chadli Hachani laat Suze het park zien dat gelegen is in het sprookjesachtige Geuldal. Het park beschikt over een verwarmd buitenzwembad, een outdoor speelparadijs, een enthousiast entertainmentteam en een gezellig restaurant in Ibiza-stijl. En dan zijn er ook nog genoeg leuke dingen te doen in de omgeving.

Adviseur Olav Klaassen bekijkt samen met Suze een aantal nieuwe vakantiewoningen. Er zijn vakantiewoningen voor eigen gebruik te koop vanaf €91.345,- inclusief btw op een huurkavel. Voor de investeerder is er een beperkt aantal vakantiewoningen kant en klaar beschikbaar vanaf
€142.585. Bij volledige verhuur van de woning profiteert de investeerder dit jaar nog van een netto rendement tot 7%.

Open Dagen
Dit weekend en de hele volgende week (tot en met zondag 14 april) zijn er Open Dagen op het park. Maak kennis met Résidence Valkenburg en de prachtige omgeving. Komt u van ver en wilt u langskomen, dan bestaat de mogelijkheid om te overnachten. Via de website kunt u een adviesgesprek aanvragen en dan ontvangt u van TopParken een gratis overnachting.

Meer informatie kunt u vinden op: www.topparkenverkoop.nl/residence-valkenburg