Video's

TopParken Recreatiepark Beekbergen

Suze bezoekt dit nieuwste vakantiepark van TopParken samen met marketingmanager Chadli Hachani. Het park ligt in het bos, aan de rand van de Veluwe en vlakbij Apeldoorn. De Veluwe trekt niet alleen veel toeristen uit eigen land, ook internationaal weet men dit bijzondere stukje Nederland steeds beter te vinden. In de omgeving is van alles te doen, van een bezoek aan Het Nationale Park de Hoge Veluwe en Paleis Het Loo tot Julianatoren en de Apenheul. Het park zelf heeft een buitenzwembad en het restaurant wordt gerund door voormalig sterrenchef Peter Driehuis.

Salesmanager Olav Klaassen vertelt over de interessante mogelijkheden voor de aankoop van een vakantiewoning voor eigen gebruik of in combinatie met verhuur. . Er zijn vakantiewoningen te koop vanaf € 92.252,-- inclusief B.T.W. op een huurkavel. Bij volledige verhuur is er een interessant rendement haalbaar op een investering vanaf € 143.035,-.
           
Bezoek dit weekend de Open Dagen
Uw eigen vakantiewoning kopen op de Veluwe? Bezoekdan de Open Dagen van zaterdag 9 tot en met maandag 11 februari en ontdek het aanbod in Beekbergen. Beleef een mooie dag op de Veluwe met lekkere hapjes en drankjes en ontdek de omgeving. In verband met de verwachte drukte, kunt u het beste vooraf een afspraak inplannen via www.topparkenverkoop.nl/recreatiepark-beekbergen/afspraak-maken

Bezoekadres:
Kuiltjesweg 44
7361 TC Beekbergen

Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Meer informatie kunt u vinden op www.topparkenverkoop.nl