Video's

Wiener Ball

Op zaterdag 9 februari vindt de 51ste editie van het Wiener Ball plaats in Huis ter Duin in Noordwijk. In 1965 werd het voor het eerst georganiseerd door Veronica von Brunner, de dochter van de toenmalige consul van Oostenrijk. Ze miste de opwinding van de Weense bals in haar vaderland, daarom besloot ze het zelf te organiseren. En sindsdien is het een jaarlijkse traditie geworden.

Meer informatie kunt u vinden op www.wienerball.nl

Overzichtsproeverij Oostenrijkse wijnen in Huis ter Duin
 
Zaterdagmiddag 23 februari organiseert Jos Beeres Wijnkoperij i.s.m. Grand Hotel Huis ter Duin een prachtige wijnproeverij met Oostenrijkse wijnen. Wijnkoper Wietze Snaak en vinoloog Karel Elhorst laten u de pareltjes uit de Oostenrijkse wijngaarden proeven. Geniet van deze heerlijke kwaliteitswijnen en ontdek uw favoriete smaak! Deelname aan de proeverij is kosteloos (aanmelden wel verplicht). De wijnproeverij duurt van 14.00 tot 17.30 uur.
 
4-gangen lunch in Restaurant Latour
 
Voorafgaand kunt u genieten van een heerlijke 4-gangen lunch in Restaurant Latour (Huis ter Duin) voor slechts € 50,00. Sterrenchef Marcel van Lier en sommelier Stan Kerckhoffs verrassen u met de heerlijkste Oostenrijkse wijn-spijs combinaties. De lunch duurt van 12.30 tot 14.30 uur (aperitief, viergangenlunch, luxe Oostenrijks wijnarrangement en tafelwaters).
 
Meer informatie en reserveren: www.josbeeres.nl/ontdek-oostenrijk